TRIMM Sponsor I AM MEDIA

trimm header sponsor i am media enschede welcome sign vegas style

TRIMM Sponsor I AM MEDIA

Ook dit jaar is TRIMM weer trotse sponsor van I AM MEDIA. I AM MEDIA is hét event in Oost-Nederland waar opdrachtgevers (bedrijven), opdrachtnemers, onderwijs en overheid samen komen om te spreken over thema’s rondom creatieve technologie. De nadruk ligt hierbij op digitale vraagstukken. I AM MEDIA 2016 vindt dit jaar op 7 juli plaats in het Balengebouw te Enschede.

Characteristics of Creative Thinkers

Het thema van dit jaar is The Big 7. Dit thema is afgeleid van de zeven ‘Characteristics of Creative Thinkers’. Welke eigenschappen zijn belangrijk om te koesteren voor meer creativiteit bij jezelf en in je organisatie? Van welke digitale trends kunnen we op dit moment leren? En op welke nieuwe ontwikkelingen moeten we ons voorbereiden? Allen interessante vragen die tijdens het event aan bod komen. Sprekers die op deze vragen in zullen gaan zijn onder andere Vanessa Evers, researcher Human-Computer Interaction op de Universiteit Twente en Jildou van de Bijl, hoofdredactrice bij LINDA. Magazine.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van I AM MEDIA 2016 is van start gegaan. Het event is elk jaar weer uitverkocht, dus koop nu je tickets.

Gepubliceerd op: 13 juni 2016
Auteur: Geen