Singelloop Enschede: Sportiviteit, Sponsoring en Werk

TRIMM employee walking down the stairs

Singelloop Enschede: Sportiviteit, Sponsoring en Werk

Zondag 11 september 2011 wordt weer de jaarlijkse Singelloop Enschede gelopen.

Als trots bedrijf uit Enschede doet TRIMM daar ook dit jaar weer op verschillende fronten actief aan mee. TRIMM is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de website. Daarnaast worden allerlei middelen ingezet om het evenement te promoten. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij: We lopen ook zelf mee!

Niels, Maroesja, Emile, Floris, Ivo, Jerry, Kathy, Carlo, Ferlin, Sebas, Thijs, Wouter, Leontien, Marjolijn hebben de afgelopen periode hard getraind om zondag goed voorbereid aan de start te verschijnen.

De sportieve prestaties, gekoppeld aan een optimale sociale beleving belooft wederom een perfecte combinatie te worden. Als het weer ook mee speelt gaan we zondag weer een hele mooie editie beleven. Omdat het festijn pas echt een succes is als er ook supporters zijn, willen we iedereen uitnodigen om ons aan te moedigen. We zijn te herkennen aan de zwarte loopshirts met het TRIMM logo erop. Wij zullen zondag onze uiterste best om wederom een topprestatie neer te zetten en sportief een steentje bij te dragen aan dit evenement.

Voor meer informatie over de singelloop kun je terecht op:
www.singelloop-enschede.nl

Gepubliceerd op: 8 september 2011